" Tu ets el teu propi precursor, tu l´estranger que passes ran la porta del meu jardí " - Kahlil Gibran


28/7/16

D´eishon-ses


El Marley fa estiu. El Bob – un altre gran Bob – Marley porta el ritme desitjat de les vacances, a punt de tocar. S´aplega dins una cançó poc reconeguda – Soul shakedown party – i a la tornada, sota l´etern ritme de la catximba dels Wailers, hi fa rimar les paraules vibration, concentration, invitation i vacation. Al sol de vora les tres de la tarda, les finestres abaixades sota la somnolència ja de l´avinguda mig buida de trànsit, sona bé la combinació dels eishon sortits de la seva veu aguda marcant el ritme al rtime. El ritme de les vacances hauria de ser així, malgrat no hi hagi platja ni possiblement muntanya. Poques expectatives, cap reserva feta. Així les plantejo, per evitar la sensació d´haver d´aprofitar al màxim el fet de tenir un dilluns i un dimarts i un dimecres de festa, seguit d´un dijous i un divendres, tot multiplicat per tres més els caps de setmana, inexistents a l´agost. Res d´oblidar-se de res ni de desconnectar ni de simbolismes semblants certament falsos. Potser d´aquesta manera arribarà el descans com quan arribo al semàfor més llarg del trajecte, just quan es posa en groc.


Cal parar, quan un semàfor es posa en groc, per deixar passar els demés i així, quedar-se quiet mentre la música sona sobre els ulls clucs..


2 comentaris:

PS ha dit...

Tot depèn de la pressa que es tingui, del càlcul del temps, de la prudència, dels reflexes dels que porta el cotxe del davant...Hi ha vegades que em trobo dient-li : va, va, va, tira cargol! i de vegades freno i aprofito per pujar el volum d'en Bob, que sí, en aquesta època entra molt bé encara que a mi m'agradi tot l'any.

Aquest any tinc un d'eishon-ses estiuenc diferent dels altres, molt més elàstic i en certa manera relaxat.Tant, que ni escric.

Bon agost, on el facis!

Estranger ha dit...

El concepte d´elasticitat està bé, sempre que no s´estiri massa no sigui que llavors les coses no tornin a lloc o bé tornin massa de cop.

No sabia que escrivies...;)

Igualment passis uns bons dies d´Agost, i a ser possible sense masses guiris emprenyant pels voltants del paradís.