" Tu ets el teu propi precursor, tu l´estranger que passes ran la porta del meu jardí " - Kahlil Gibran


20/5/18

Fines herbes



Maig té dos colors, contraposats i diferents i tanmateix, germans de sang, fills de primavera. S’ albiren enguany en quan esbiaixes la vista una mica : el verd més verd possible, el dels antics brots alenats a primera fulla, de perfecció  semblant als ulls dels més petits, aliens ells a pluges i vents ; i el gris tempesta tocat de base d’ un blau fons, aquell blau submarí on cau el mar a la que els peus de l’ home deixen de caminar i  un cop enfonsat, mira cap a l’horitzó a ple pulmó, tan fràgil i viu.

Ja tot canvia inalterat, fangar la terra i plantar les primeres tomaqueres mentre plou lleuger  i al cap, les primeres notes de guitarra caient en escala com ho fa l’ aigua quan raja a lliure albir, dient-me adeu de mica en mica, sense deixar de respirar les fines herbes, apamant el meu petit verger, de suburbi imaginari. 

Tranquil·lament,



5 comentaris:

A ha dit...

No em canso mai d'escoltar aquesta cançó. A més trobo que la Sílvia Pérez Cruz aquí ,sap trobar-li el to.I en Toti Soler,la millor guitarra que tenim.Sempre discret i savi.

Als verds de maig afegiria el de la flor blanca, que aquest ho embriaga tot.







A ha dit...


El blanc de la flor blanca, vull dir :-)

Estranger ha dit...


Petita i blanca, que diu una altra cançó.

novesflors ha dit...

Preciós el teu escrit d'avui. I la Sílvia, genial, com sempre.

Estranger ha dit...


I el Toti, també.

Gràcies,Novesflors.