" Tu ets el teu propi precursor, tu l´estranger que passes ran la porta del meu jardí " - Kahlil Gibran


6/4/14

Comarcal




Avui també tinc ganes de conduir llargament, com feia díes que no feia. Llarga ruta per carreteres comarcals, niu de ciclistes i motociclistes circulant de poble en poble, mig omplint terrasses d´antics restaurants tot picant una mica de sol barrejat amb alguna beguda fresqueta, sense pressa per seguir kilometrejant carreteres. Un matí tranquil conduint per llocs, alguns de nous com Marganell, fruit d´errors per mandra a mirar un mapa i la voluntat de cometre´ls, amb la premeditació d´un esplèndid dia d´incipient primavera.


Aturar-se a Rellinars i contemplar la seva església romànica, passar pel Bruc i veure des d´un nou front la figura del drac adormit. Carenejar a mig aire els col.lossos grisos fins a Santa Cecília, amb Johnny Cash fent-se miner per un cor d´or... i baixar, del trencall del monestir fins als seus peus, a Monistrol. Retrobar la principal i en pocs minuts, trencar a Sant Vicenç i passar de llarg, fins allí on s´atura l´asfalt i començar altre cop el dia : només ha calgut colgar-se la motxilla a l´esquena i posar-se a caminar, tot travessant el túnel creat per l´autopista on circulen, sobre el meu cap, totes les angúnies de modernitat a més de cent vint kilòmetres hora. A sota, el degoteig encara de les darreres pluges, malmetent l´orgull del formigó. I després, un nou i petit món per descobrir, Vallhonesta. 


7 comentaris:

PS ha dit...


Em sembla ideal, el paisatge, el conduir a aquest ritme, la veu i el tema de l' acompanyant i fins i tot fer el "domingueru" així.
Tu ves donant idees...

Anònim ha dit...

Només t'ha faltat acacabar amb un "T'agrada conduir"? Per ser un autèntic anunci de BMW xD

novesflors ha dit...

Sembla que has fet una bona excursió. I parlant d'anuncis... no t'ha sortit d'una revolts Claudia Schiffer? ;);)

novesflors ha dit...

revolta, volia dir revolta.

Estranger ha dit...


Bé, el dia s´ho mereixia i tot i ser dissabte, vaig fer una mica el domingueru, és ben cert. Em va faltar la terrasseta del restaurant de carretera, però vaja, no es po tenir tot.

M´agrada donar-te idees ;)

Estranger ha dit...


M´agrada, m´agrada, ja els hi enviaré, als de la BMW , a veure si me´n deixen un...

Estranger ha dit...


Si m´hagués sortit d´una revolta potser ara tindria el cotxe al mecànic...tot i que el meu no és pas alemany. Que per més que digui ella, no són pas els millors.

De totes formes provaré d´anar a la Selva Negre i t´ho explico...