" Tu ets el teu propi precursor, tu l´estranger que passes ran la porta del meu jardí " - Kahlil Gibran


26/10/18

Breviari ( III )



- Trobar el teu lloc al mon perquè sinó t' esquiexes, com el bacallà . Tot tu fet a  tires, dins un plat cuinat pels altres.

- Massa de seguida diem que han passat de seguida una pila d'anys.

- " En una Estònia aniré cap allà " ( missatge de Whattsup ).

- Les llums dels fars m' enlluernen. Tanta llum opaca pendent d' entrar més enllà de les retines, com un teorema sense demostrar.

- Montaigne citant Tit Livi : " Cap crim es fonamenta en la raó ". El que és curiós després és veure la de raons que tenen els criminals per justificar-se.

- Hi ha cançons que s' han d' escoltar amb les finestres del cotxe abaixades, encara que faci fred.

- Composició en fa menor sostingut. Es veu que és una cosa molt estranya d' escoltar, diu el locutor de la ràdio. Clar, si es fa menor, i sostingut ...

- " Se m' ha girat el volant del seient " - ho diu una veu d' home passant pel carrer, de nit. Suposo que amb una bicicleta. Em quedo pensarós.

- L' ambició, en el sentit correcte de la paraula, s' hauria de limitar al que aspira la humilitat quan ens trobem en aquella situació en què no ens veiem capaços de fer res. Llavors, esdevé útil.

- Un cotxe i a dins, un home tocant un blues amb l' harmònica. Negra nit i lluna grossa. El carrer, solitari, envoltat de pins. L' home toca realment bé, els uls tancats,amb sentiment. A més, avui he sortit a córrer. Tot plegat, molt estrany.



2 comentaris:

A ha dit...

Per un moment m'he vist com una esqueixada. Amb oli d'oliva i olives negres acompanyant-me.Tot molt oliós.

Per l'Estònia...oju amb les paraules predeterminades als missatges, poden crear equívocs molt perillosos de justificar...

I seguiria. Totes son bones.

Estranger ha dit...


Una esqueixada empordanesa, doncs. Deu ser ben bona.

I res, pots seguir, si vols.

Bon diumenge, A.